Email
Register
Obuka i posao za 50 nezaposlenih u "Leoniju" PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
četvrtak, 10 jul 2014 06:21
Predstavnici Nacionalne službe zapošljavanja (NZS) – Filijale u Nišu i opštine Doljevac potpisali su juče Sporazum o uređivanju međusobnih prava i obaveza kojim se navode mere aktivnog zapošljavanja i kojim se predviđa obuka i zapošljavanje 50 radnika u novoj fabrici kompanije “Leoni”. Opština Doljevac je za obuku radnika izdvojila 2,7 miliona dinara, a potpisivanju sporazuma prisustvovali su i predstavnici kompanije “Leoni”.

Direktor NSZ -Filijale u Nišu Boban Matić je pozvao poslodavce da iskoriste pogodnosti za zapošljavanje novih radnika sa evidencije nezaposlenih kojoje će važiti naredne dve godine.

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić rekao je :

“Izuzetno sam ponosan što smo uspeli da privedemo kraju ovu investiciju u opštini doljevac i da se u nekom doglednom periodu ovde zaposli dogovorenih 1.500 radnika sa područja Doljevca ali i susednih opština – Merošine, Gadžinog Hana i Niša. Kao što sam ranije obećao posao za 1.500 radnika, sada ću učiniti sve da se zaposli ovde 3.000 radnika i da oborimo prosek nezaposlenosti na evropski nivo.”

Kompanija “Leoni Group” je međunarodno priznati proizvođač kablova, optičkih vlakana, i kablovskih sistema u kojem radi više od 60.500 zaposlenih u 32 zemlje. Kao deo ove grupacije fabrike u Prokuplju od 2009.godine proizvodi kablovske sisteme isključivo za „BMW“ automobile.

 

Poslednje ažurirano četvrtak, 10 jul 2014 06:31
 
 
 
advert
 
 
 
 

O nama

Dana 12.12.2011.god. Opštinsko veće je donelo saglasnost o izmeni i dopuni Pravilnika o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Doljevac... Dalje

Kontakt

Broj telefona: 018/4-810-054

E-mail: klerdoljevac@gmail.com

Home
Copyright © 2019. www.opstinadoljevac.rs/kler.