Thursday, May 23, 2019
Email
Dodaj u favorite
RSS
Register

LoginANKETA

AKTIVNOSTI KZM
 

KURSNA LISTA

TRENUTNO NA SAJTU

Imamo 1 gost na mreži
Likovni konkurs za kalendar EU PROGRES
utorak, 28 oktobar 2014 06:51

Likovni konkurs za novogodišnji kalendar programa Evropski PROGRES, na temu „Upoznaj Evropu“, počinje za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija u 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije. Cilj ovog konkursa je da podstakne srednjoškolce da razvijaju svoje talente i nadahne ih da istraže i otkriju malo poznate a zanimljive činjenice o Evropi, kao i da iskažu kreativnost u likovnom predstavljanju svoji otkrića široj publici.

Više informacija na na sledećem linku:::

 
Tribina "Stop narkomaniji"
ponedeljak, 16 jun 2014 10:20

Na tribini, pod nazivom „Stop narkomaniji", koju su organizovali Kancelarija za mlade opštine Doljevac, prisustvovali su đaci viših razreda osnovnih škola na teritoriji opštine Doljevac.

 

Svoju životnu priču i problem sa drogom prisutnima je ispričao Aleksandar Jovičić. On je detaljno govorio o problemu narkomanije  i mukotrpnom procesu lečenja.

 

Opširnije...
 
Radionica "Budi u toku"
petak, 30 maj 2014 09:08

Kancelarija za mlade opštine Doljevac je 23.05.2014. godine u okviru projekta "Istražimo zajedno" održala radionicu pod nazivom "Budi u toku".

Cilj radionice je osposobljavanje učesnika za pisanje CV-a kao i motivacionog pisma u cilju bolje lične pripreme za zapošljavanje.

Opširnije...
 
Radionica "Uskršnje jaje"
nedelja, 20 april 2014 07:59

Kancelarija za mlade opštine Doljevac u cilju sprovođenja projekta KZM "istražimo zajedno" organizovala je kreativnu radionicu "Uskršnje jaje" u dvorištu crkve Svetog Arhangela Mihaila u Kočanu. Odazvao se veliki broj dece koja se učestvovala u takmičenju izvbora najlepše jaje. Nakon sprovedenog takmičenja gde su učesnici izložili svoje radove, tročlani žiri je izabrao pobenike i istima je podelio nagrade.

Opširnije...
 
Projekat "Istražimo zajedno"
ponedeljak, 14 april 2014 06:37

Opština Doljevac je na raspisan konkurs Ministarstva omladine i sporta za podršku jedinicama lokalne samouprave iz IV grupe razvijenosti za sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou i realizaciju akcionih planova za mlade konkurisala za finansiranje projekta pod nazivom „Istražimo zajedno“.

Opširnije...
 
Powered by Joomla World.

LINKOVI

 

 

 

 


Ne govoru mržnje

KZM

Kontakt

Telefon: 018/810-054 lokal 12

Email: kzmopstinadoljevac@gmail.comCopyright © 2019. www.opstinadoljevac.rs.