Одлука о буџету општине Дољевац за 2021. годину

Неуручена решења о рушењу

Неуручена решења о рушењу погледајте овде::::

Позив на јавне консултације јавност, органе и организације заинтересоване за План управљања заштитом

Позив на јавне консултације јавност, органе и организације заинтересоване за План управљања заштитом животне средине и социјалним питањима за пројекат појачаног одржавања државног пута Ia реда бр. 1 деоница: Брестовац (петља) – Дољевац (петља)

Јавни позив можете преузети ОВДЕ

Увид у предметни План управљања заштитом животне средине и социјалним питањима може се извршити ОВДЕ

Програм рада буџетске инспекције за 2021

Водич кроз мере подршке развоју иновативне привреде

Упутство катастар загађивача

Контролне листе

Унапреди пословање предузећа

Укидање печата

Аква парк Дољевац

EU PRO

Линкови

 

 

Програм пописа по зонама незаконито изграђених објеката

Регистрација стамбених зграда

Комплетну докумнетацију за регистрацију стамбених зграда можете преузети на следећем линку:::::

ПОЗИВНИЦА ЗА ЈАВНУ ПРЕЗЕНТАЦИЈУ ПРЕЛИМИНАРНОГ ПРОЈЕКТНОГ РЕШЕЊА за пројекат појачаног одржавања државног пута IA реда бр. 1 деоница: БРЕСТОВАЦ (ПЕТЉА) – ДОЉЕВАЦ (ПЕТЉА)

Обавештавамо све заинтересоване да ће се јавна презентација Прелиминарног пројектног решења за пројекат појачаног одржавања државног пута IA реда бр. 1 деоница: БРЕСТОВАЦ (ПЕТЉА) – ДОЉЕВАЦ (ПЕТЉА) за општине Брестовац и Дољевац, одржати у петак, 1.10.2021. године са почетком у 12:00 часова, у згради општине Дољевац, ул. Николе Тесле 121, на I спрату, у скупштинској сали.

 

Документацију можете преузети овде:::::

Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица у 2021. години

На основу члана 43 став 1 тачка 7 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености („Сл. гласник РС“, бр. 36/09, 88/10, 38/15, 113/17 – др. закон и 113/17), члана 11 став 1 тачка 3 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању особа са инвалидитетом („Сл. гласник РС“, бр. 36/09 и 32/13), Акционог плана за период од 2021. до 2023. годинe за спровођење Стратегије запошљавања у Републици Србији за период од 2021. до 2026. године („Сл. гласник РС“, бр. 30/21) и чл. 94 и 129 Правилника о критеријумима, начину и другим питањима од значаја за спровођење мера активне политике запошљавања („Сл. гласник РС“, бр. 102/15, 5/17 и 9/18) и потписаног Споразума о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији мера активне политике запошљавања број 0306-101-13/2021 од 25.06.2021.

 

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ и ОПШТИНА ДОЉЕВАЦ

Расписују

ЈАВНИ КОНКУРС

 ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ СПРОВОЂЕЊА ЈАВНИХ РАДОВА НА КОЈИМА СЕ АНГАЖУЈУ НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА У 2021. ГОДИНИ

 

 

Опширније: Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица у...

Решења о исплати државне помоћи грађанима који су претпрели штету на стамебним објектима услед поплава у јануару 2021. године

Решења о исплати државне помоћи грађанима који су претпрели штету на стамебним објектима услед поплава у јануару 2021. године можете презети овде::::

Решење о додели средстава организацијама и удружењима грађана за програме и пројекте у 2021. години

Решење о додели средстава или недостајућег дела средстава из буџета општине Дољевац организацијама и удружењима грађана за програме и пројекте у 2021. години можете преузети овде:::::

Јавни позив за доделу једнократне новчане помоћи за најугроженије избегличке породице и интерно расељене породице са подручја општине Дољевац

Ј А В Н И   П О З И В

 

за доделу једнократне новчане помоћи за најугроженије избегличке породице и интерно расељене породице са подручја општине Дољевац

 

Опширније: Јавни позив за доделу једнократне новчане помоћи за најугроженије избегличке породице и интерно...

Јавни позив за набавку огрева за најугроженије избегличке породице и интерно расељене породице са подручја општине Дољевац

Ј А В Н И   П О З И В

 

за набавку огрева за најугроженије избегличке породице и интерно расељене породице са подручја општине Дољевац

 

Опширније: Јавни позив за набавку огрева за најугроженије избегличке породице и интерно расељене породице са...

Јавни увид у нацрт Просторног плана Републике Србије

Нацрт Просторног плана Републике Србије можете преузети овде:::::

Листа вредновања и рангирања пријављених програма и пројеката, за доделу средстава удружењима из буџета општине Дољевац

Листу вредновања и рангирања пријављених програма и пројеката, за доделу средстава удружењима  из буџета општине Дољевац, за финансирање програма и пројеката чији су носиоци/партнери удружења и друге организације цивилног друштва које су регистроване  и делују на територији општине Дољевац можете преузети овде::::

Решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката из буџета општине Дољевац ради остваривањa јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Дољевац за 2021.годину

Решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката из буџета општине Дољевац ради остваривањa јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Дољевац за 2021.годину преузимте овде::::

Записник преузмите овде:::

Решење о именовању Комисије за оцену пројеката поднетих на Конкурс за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Дољевац за 2021.годину

Решење о именовању Комисије за оцену пројеката поднетих на Конкурс за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Дољевац за 2021.годину можете преузети овде::::

Контакт

Телефон:  

018/4-810-054

018/4-810-056

 
Факс: 018/4-810-055  
E-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Адреса:

18410 Дољевац, улица Николе Тесле број 121